Matras schoonmaken met WakeUp Slaaphygiëne

MatrasCleaner, de oorzaakbestrijder!

De meest schadelijke deeltjes op uw matras zijn de uitwerpselen van stof- en huisstofmijten. Deze uitwerpselen vergroten of verergeren de kans op allergieën en astmatische aandoeningen. De vervuilde deeltjes zijn zó klein, dat ze gemakkelijk door een gewone stofzuigerzak heen kunnen.

Gelukkig is er vanaf nu in Nederland een revolutionaire, gepatenteerde methode om uw matras te laten reinigen: de MatrasCleaner. MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matrashygiëne.

Oplossing

Snelle service aan huis

MatrasCleaner elimineert de oorzaak. Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen, binnen 1 uur, al gebruik maken van uw matras. De service wordt bij u aan huis verleend, uw matras kan dus gewoon blijven liggen.

OplossingHet reinigen
Allereerst voeren wij een testreiniging uit. Hierbij laten wij u zien wat er uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Daarnaast voeren wij een ACAREX allergeentest uit. Deze test toont de hoeveelheid allergieverwekkende stoffen in uw matras aan. Zo kunnen wij bepalen of een hoofdreiniging noodzakelijk is.
Is een hoofdreiniging van belang, dan hanteren wij de gepatenteerde 4 fasen reiniging:

Fase 1
Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.

Fase 2
Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Fase 3
In deze fase wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4
Uw matras wordt tenslotte ingespoten met antibacteriële, allergeen neutraliserende spray. De vermenigvuldiging van huisstofmijt wordt hiermee beperkt. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.
Deze spray is onschadelijk voor mens en huisdier en bevat geen chemicaliën.
Uit proeven is gebleken dat deze behandeling 99,99% van de aanwezige bacteriën doodt.

Eric Klingers MatrasCleaner

Gratis testreiniging MC Luchtzuiveraar MC slaaplijn